Enrikos smidrai | Gaminame
344
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-344,page-parent,qode-news-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,transparent_content,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-starflix,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Gaminame

Gaminant smidrus, labai svarbu, kad patiekalai būtų paprasti ir neužgožtų puikaus jų skonio.
  • Smidrus tinka valgyti žalius, apvirtus (lengvai blanširuotus),apkeptus svieste ar apšlakstytus aliejumi.
  • Smidrais galima skaninti salotas, sriubas, makaronų patiekalus. Smidrai dera su tarkuotu permezanu ar kitu sūriu, kumpiu, rūkyta šonine, vištiena, įvairiais grybais,kiaušiniais. Prie smidrų puikiai tinka garstyčių ar olandiškas padažas.
  • Smidrai puikiai tinka ir užkandžiams, ir pusryčiams, ir lengvai vakarienei.