Produktai:
Pundas žaliųjų ar baltųjų smidrų
1 - 2 citrinų sultys
Sviesto - 3 šaukštai
Tarkuoto permezano 4 šaukštai
Druska - žiupsnelis
Provanso žolelės - žiupsnelis
Gaminimas:
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir apkepkite smidrus. Apibarstykite druska ir žolelėmis. Patiekite apšlakstytus citrinos sultimis ir
Produktai:
Smidrai - 6 vienetai
Kiaušiniai - 2 vienetai
Graikiniai riešutai - 5 vienetai
Ypač tyras aliejus - 2 šaukštai
Citrinos sultys - 2 šaukštai
Druska - žiupsnelis
Provanso žolelės - žiupsnelis
Gaminimas:
Smidrus blanširuojame ir supjaustome 2 cm ilgio gabaliukais. Riešutus ir