Enrikos smidrai | Smidrų salotos su graikiniais riešutais
477
post-template-default,single,single-post,postid-477,single-format-standard,qode-news-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,transparent_content,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-starflix,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Smidrų salotos su graikiniais riešutais

Smidrų salotos su graikiniais riešutais

Produktai:

Smidrai – 6 vienetai

Kiaušiniai – 2 vienetai

Graikiniai riešutai – 5 vienetai

Ypač tyras aliejus – 2 šaukštai

Citrinos sultys – 2 šaukštai

Druska – žiupsnelis

Provanso žolelės – žiupsnelis

 

Gaminimas:

Smidrus blanširuojame ir supjaustome 2 cm ilgio gabaliukais. Riešutus ir virtus kiaušinius sukapojame. Viską sumaišome, pagardiname druska, žolelėmis, išspaudžiame citrinos sultis.

 

Skanaus!