Enrikos smidrai | Svieste apkepti smidrai su permezanu
481
post-template-default,single,single-post,postid-481,single-format-standard,qode-news-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,transparent_content,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-starflix,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Svieste apkepti smidrai su permezanu

Svieste apkepti smidrai su permezanu

Produktai:

Pundas žaliųjų ar baltųjų smidrų

1 – 2 citrinų sultys

Sviesto – 3 šaukštai

Tarkuoto permezano 4 šaukštai

Druska – žiupsnelis

Provanso žolelės – žiupsnelis

 

Gaminimas:

Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir apkepkite smidrus. Apibarstykite druska ir žolelėmis. Patiekite apšlakstytus citrinos sultimis ir apibarstytus tarkuotu permezanu.

 

Skanaus!